Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه پیام نور با تاکید بر این‌که بحث آموزش الکترونیکی را در داخل و خارج از کشور گسترش ‌می‌دهیم، گفت: در همین راستا دبیرخانه آموزش‌های مجازی جهان اسلام در ایران راه‌اندازی شده و بستر آموزش مجازی برای هر کشور اسلامی در ایران فراهم است.

به گزارش ایسنا، محمدرضا زمانی با بیان این‌که دانشگاه پیام نور بزرگ‌ترین دانشگاه دولتی کشور است که بیش از ۴۰۰ هزار دانشجوی مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در آن تحصیل می‌کنند، اظهار کرد: این دانشجویان در ۵۰۰ مرکز و واحد در کشور مشغول تحصیل هستند و حدود چهار هزار عضو هیئت علمی و ۱۰ هزار پرسنل پشتیبان در دانشگاه‌های پیام نور حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره به استقرار واحد و نمایندگی این دانشگاه در ۵۰ کشور، افزود: روش آموزشی این دانشگاه نیمه حضوری و غیر حضوری بوده، به همین دلیل این دانشگاه بستر الکترونیکی منحصر به فردی دارد که محتواهای کاغذی و الکترونیکی برای هر رشته مشابه به دانشجویان ارائه می‌شود.

زمانی ادامه داد: دانشجویان دانشگاه پیام نور در هر جای کشور از محتوای درسی یکسانی بهره‌مند شده و طول ترم تمامی سرفصل‌ها پوشش داده و امتحانات به صورت متمرکز و همزمان در کشور برگزار می‌شود.

وی با بیان این‌که در پایان هر ترم بیش از سه میلیون آزمون برای دانشجویان دانشگاه پیام نور در سراسر کشور برگزار می‌شود، گفت: دانشگاه پیام نور در آینده‌ای نزدیک آموزش الکترونیکی را برای دانشجویان سایر دانشگاه‌ها نیز فراهم می‌کند.

وی در بخش دیگر سخنان خود به متمرکز بودن اختیارات در دانشگاه مرکز اشاره کرد و گفت: با توجه به این موضوع از استقلال دانشگاه‌ پیام نور شهرستان‌ها کاسته شده، به همین دلیل برای تمرکز زدایی باید برخی اختیارات را به مراکز استان‌ها نیز واگذار کنیم.

رئیس دانشگاه پیام نور با بیان این‌که سال ۹۵ طبق آیین‌نامه‌  شورای عالی آمایشی با سه محور از جمله ساختارها، مراکز دانشگاهی و رشته‌های تحصیلی تعریف شده است، گفت:  برای این‌که بتوانیم انسجامی در واحدها و رشته‌های دانشگاه پیام نور برقرار کنیم، سه کمیته برای آمایش ساختار آمایش مراکز و آمایش رشته‌ها فعالیت می‌کند.

وی ادامه داد:  در این راستا کشور به 10 منطقه تقسیم شده و دبیرخانه‌ای برای مناطق آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل تشکیل شده تا بخشی از اختیارات سازمان مرکزی به بخشی از این مناطق منتقل شود.

زمانی بیان کرد: حدود ۷۰ درصد وظیفه مناطق، نظارت بر اجرای آیین‌نامه ابلاغی از سوی سازمان مرکزی می‌شود.

وی با بیان این‌که طبق آمایش تمامی مراکز تحت فرمول خاص ساماندهی می‌شود تا تعداد مراکز در کشور به کم‌تر از ۵۰۰ مرکز برسد، گفت: این مراکز هویت علمی دارند و بیشتر جنبه‌ نظارتی خواهند داشت.

زمانی ادامه داد: طی آمایش رشته‌هایی که داوطلب نداشته یا فارغ التحصیل زیادی دارند، ساماندهی می‌شوند و به جای آن رشته‌های بین رشته‌ای و اشتغال‌زا را جایگزین کرده و به اقتصاد کشور کمک می‌کنیم.

رئیس دانشگاه پیام نور یادآور شد: طی سه سال سه محور آمایش را اجرا می‌کنیم تا دانشگاه‌های تخصصی و مهارت محور به وجود آید.

زمانی با اشاره به تسهیلات ارائه شده برای دانشجویان، گفت: دانشگاه پیام نور دولتی بوده و بخشی از حقوق پرسنل را دولت تامین می‌کند، اما هزینه‌های اصلی از محل شهریه تامین می‌شود. 

وی با بیان این‌که دانشجویان این دانشگاه کم‌ترین میزان شهریه را پرداخت می‌کنند، ولی باز این میزان از شهریه برای دانشجویان دغدغه است، گفت: به همین دلیل با تعامل سه بانک علاوه بر اخذ وام از صندوق رفاه، دانشجویان تمامی شهریه خود را در طول تحصیل بدون محدودیت با دو درصد کارمزد از محل صندوق بانک‌ها در مقاطع مختلف پرداخت کنند.

وی ادامه داد: از اول مهر ماه منابع درسی دانشجویان پیام نور به صورت آنلاین قابل دسترس است و دانشجو می‌تواند کتاب‌ها را با ۲۰ درصد تخفیف دریافت کند.

زمانی با بیان این‌که دانشجویان می‌توانند از بستر اینترنت دانشگاه به صورت رایگان استفاده کنند، گفت:  با توافق امضا شده با شرکتی خصوصی، اگر دانشجویی تمایل به استفاده اینترنت شخصی دارد، می‌تواند با کم‌ترین قیمت بازار و ۱۵ درصد تخفیف از اینترنت بهره‌مند شود.

وی خاطرنشان کرد: هر دانشجویی که در رشته‌ خاص و در هر مرکز ی قبول شود، می‌تواند تمامی امتحانات خود را در محلی که تمایل دارد، سپری کند.

رئیس دانشگاه پیام نور ادامه داد: اکنون دانشگاه پیام نور در سطح بین‌المللی از تمامی دانشگاه‌های کشور پیشتاز است و معتقدم هیچ دانشگاهی در کشور مانند پیام نور نمی‌تواند دانشجوی مجازی داشته باشد.

وی با بیان این‌که بی‌انگیزگی دانشجویان در دانشگاه پیام نور خیلی کم است، گفت: دانشجویان دانشگاه پیام نور در بحث آسیب‌های اجتماعی نسبت به دیگر دانشگاها رتبه‌ پایینی دارند.

زمانی با بیان این‌که بحث صندلی خالی در دانشگاه پیام نور مطرح نیست، گفت: دانشگاه پیام نور پتانسیل زیادی برای جذب دانشجو دارد و نمی‌توان گفت که کلاسی در این دانشگاه تشکیل نمی‌شود، چون در این دانشگاه انواع روش درس‌خوانی داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دانشگاه پيام نور صندلی خالی دانشگاه ها منطقه آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۰۵۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم

روز اول سیزدهمین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» که با همکاری وزارت علوم و وزارت بهداشت به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است سپری شد و اما نکته قابل توجه حضور کم‌رنگ مسئولین در این جشنواره بود که به چشم می‌خورد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ساغر کتابی، جشنواره تیتر سیزدهم صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور برخی از مسئولان و معاونت‌های فرهنگی و دانشجویانی که از دانشگاه‌های مختلف به شهر مشهد مقدس آمده بودند، در دانشگاه فردوسی افتتاح شد.

بنا به گفته متین منتظمی، دبیر این جشنواره، ۱۲۰ اثر برتر در ۴۲ دسته در این دوره حضور دارند.
در جشنواره امسال آثار ارسالی در حوزه مجازی نیز مورد پذیرش و داوری قرار گرفتند و نگاه ویژه‌ای به بحث رسانه شده است. 

نکته جالب توجه روز اول اما عدم حضور مسئولین عالی وزارت علوم از جمله معاونت فرهنگی و اجتماعی یا رئیس دانشگاه میزبان جشنواره بود.

دانشجویانی که از سراسر کشور در این دوره از نشریات تیتر شرکت کرده‌اند انتظار دارند تا با دیدار بدون واسطه با مسئولین بتوانند دغدغه‌های حوزه نشریات را با آنها در میان بگذارند.

این جشنواره تا روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در محل دانشگاه فردوسی برپا بوده و دانشگاه‌های سراسر کشور در آن غرفه مخصوص به خود را دارند. دانشجویان آثار و انتشارات خود را در دید مخاطبان قرار داده‌اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پیام توییتری وزیر سابق آموزش و پرورش به وزیر فعلی آموزش و پرورش : این صندلی ارزشش را ندارد...
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • مهارت آفرینی در بستر دستگاه تعلیم و تربیت باید فراهم شود