Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-06@08:13:12 GMT

آموزش‌های مجازی انحصارا در اختیار پیام‌نور نیست

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۴۹۱۴۴

آموزش‌های مجازی انحصارا در اختیار پیام‌نور نیست

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ آیین گرامیداشت مقام معلم و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، امروز شنبه، ۱۴ اردیبهشت‌ماه، با حضور منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، محمدرضا زمانی، رئیس دانشگاه پیام‌نور و جمعی از اعضای هیئت علمی این دانشگاه به میزبانی دانشگاه پیام‌نور برگزار شد.

منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم با بیان اینکه هفته معلم که اخیرا به دهه آموزش تبدیل شده، فرصتی است که عرض احترام و تقدیری از ساحت معلمین داشته باشیم، اظهار کرد: خوشبختانه در دانشگاه‌ها و مراکز علمی این دهه به خوبی پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تاریخچه شکل‌گیری دانشگاه پیام‌نور، ادامه داد: یکی از مأموریت‌های مهم این دانشگاه از ابتدای تأسیس و راه‌اندازی واحد‌هایی که به شکل‌گیری این دانشگاه انجامید؛ فراهم کردن زمینه تحصیل برای کسانی است که در مناطق مختلف کشور مشغول تحصیل بوده‌اند. پس از انقلاب اسلامی و در سال ۶۸ مأموریت آموزش‌های نیمه حضوری و بعد‌ها آموزش در قالب مجازی به عنوان دیگر مأموریت‌های اصلی به این دانشگاه محول شد. در برنامه ششم هم تأکید بر راه‌اندازی آموزش‌های مجازی شده است.

غلامی افزود: با توجه به تحول جهانی که در حال شکل‌گیری است، ما نیز در تمام دانشگاه‌هایمان نیاز به تجدیدنظر و تغییر روش‌ها و سیستم‌ها داریم، تا هماهنگ با توسعه موجود جهان پیش برویم. خوشبختانه دانشگاه پیام‌نور برنامه راهبردی خود را تنظیم کرده و در این برنامه بدین موارد توجه کرده است.

وی گفت: در شرایط فعلی کشور نیاز به ایجاد تغییر و تحول در آموزش عالی داریم، بر همین اساس، برنامه ساماندهی مراکز آموزش عالی به منزله تأکیدات و مصوبات قانونی در حال طی مراحل پایانی است، تا در اداره مراکز آموزش عالی شیوه جدیدی را پی بگیریم. این طرح پشتیبان مراکز است و به این منظور بر آن تأکید می‌شود تا مراکز با برنامه‌های خاص و مأموریت‌محور حرکت کنند.

غلامی بیان کرد: تجدیدنظر و ساماندهی آموزش عالی از این جهت است که نیاز‌های ما در طول زمان دچار تغییر و تحول می‌شوند و اگر نیاز به تربیت نیروی انسانی به منظور تربیت نیروی مورد نیاز کار است، این کار انجام شده و اکنون با ظرفیت‌های خالی در آموزش عالی مواجهیم.

وی با تأکید بر نقش دانشگاه پیام‌نور در بحث ضرورت اهمیت آموزش نیمه حضوری، افزود: در همه دانشگاه‌ها باید مأموریت تعریف کنیم. محول کردن مأموریت آموزش‌های مجازی به دانشگاه پیام نور به معنای انحصار این آموزش‌ها در اختیار دانشگاه پیام‌نور نیست. در کشور ما تعداد قابل توجهی از دانشجویان به صورت مجازی تحصیل می‌کنند. دو دانشگاه اصلی در کشور داریم که برای شاغلین امکان تحصیل فراهم می‌کنند؛ یکی از آن‌ها دانشگاه پیام‌نور و دیگری دانشگاه علمی کاربردی است.

وزیر علوم گفت: یکی از بحث‌هایی که امروزه با آن مواجه هستیم این است که در دوره‌ای با کمبود فضای آموزشی متناسب با داوطلبان و متقاضیان ورود به دانشگاه روبرو بودیم. اما امروز که این تعداد متقاضی کاهش پیدا کرده و ظرفیت‌ها دست‌نخورده باقی می‌ماند، لذا تلاش ما این است از این فضا‌ها و ظرفیت‌های خالی مانده در دانشگاه‌ها استفاده کنیم.

وی ادامه داد: در همه بخش‌های دولتی از جمله وزارت علوم و همه دانشگاه‌ها نیاز به برنامه‌ریزی برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها و استفاده از منابع به منظور ایجاد واحد‌های جدید داریم تا بهترین برنامه و کارآمدترین سیستم را داشته باشند.

غلامی با بیان اینکه در بحث ساماندهی آموزش عالی در شرایط امروز ممکن است سختی‌هایی داشته باشیم، گفت: این کار فرصت را برای استفاده از منابع و درآمد‌های غیرنفتی و پایدار فراهم می‌کند. ما تلاش می‌کنیم تا نقش تصدی‌گری وزارتخانه را کم کنیم و امور را به دانشگاه‌ها و واحد‌ها واگذار کنیم و ما تنها با ایفای نقش پشتیبان و هدایت‌گری در راستای اجرای برنامه‌های کلان همراه با نظارت و ارزیابی واحدها، انجام وظیفه کنیم.

بنابر گزارش ایکنا؛ در بخشی از این مراسم تفاهم‌نامه‌ای برای تأسیس مراکز نوآوری و فناوری میان دانشگاه پیام‌نور و معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم منعقد شد.

مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه امضای تفاهم‌نامه، اظهار کرد: این تفاهم نامه در جهت سیاست وزارت علوم در زمینه میل دانشگاه‌ها به کارآفرین بودن منعقد شده و درصدد ایجاد ارتباط نظام‌مند بین دانشگاه پیام نور و دانشگاه‌های کشور و استفاده از همه زیرساخت‌های استفاده نشده در دانشگاه‌ها است.  

در بخشی از این مراسم نیز شبکه ارتباطی هوشمند دانشگاه پیام‌نور(شاهد) رسما راه‌اندازی و افتتاح شد. همچنین در این مراسم با حضور وزیر علوم از ۱۲ عضو هیئت علمی دانشگاه پیام‌نور با اهدای جوایزی تقدیر شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۹۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد

۷ پروژه علمی فناوری با حضور معاون آموزشی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در دانشگاه کاشان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، پیش از ظهر امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ با حضور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری ۷ پروژه شامل آزمایشگاه روانشناسی، فیزیولوژی علوم ورزشی، مرکز نوآوری علوم انسانی و خانه خلاق علوم انسانی، کلینیک حقوق، خانه سلامت، مرکز توانمندسازی اجتماعی و مرکز بین المللی سازی علوم انسانی افتتاح شد.

همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز استاد تجلیل از اساتید سرآمد کشوری دانشگاه کاشان و عملیاتی شدن خوابگاه متاهلی «خیرساز» در زمینی به مساحت هزار مترمربع با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان به ظرفیت ۱۲۰ دانشجوی مجرد و ۲۴ زوج دانشجوی متأهل در دانشگاه کاشان به زمین زده شد.

کد خبر 750875

دیگر خبرها

  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • خبرهای خوش برای معلمان/ یاباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟