Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه پیام نور استان قم با بیان اینکه دانشگاه پیام نور به قطب آموزش مجازی کشور تبدیل شده است گفت: در استان قم این آمادگی به صورت کامل وجود دارد که در صورت مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا، کلاس‌ها را به صورت حضوری برگزار کنیم.

به گزارش برنا از قم، محمد علی حسینی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به آغاز سال تحصیلی 1401 – 1400 اظهار کرد: با توجه به تداوم شیوع کرونا و برقراری محدودیت‌های اجتماعی ناشی از این بیماری، سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها باز هم به صورت غیر حضوری خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر این اساس ترم جاری در دانشگاه پیام نور هم کاملا به صورت مجازی بوده و تمام کلاس‌های در قالب دوره‌های الکترونیکی برگزار می‌شوند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان قم با بیان اینکه پیش از شیوع کرونا هم بسیاری از کلاس‌های این دانشگاه به شیوه آموزش مجازی دنبال می‌شود گفت: به دلیل وجود این تجربه و سیستم جاری در پیام نور، با شیوع کرونا هم مشکلی احساس نشد و با توسعه کلاس‌های الکترونیک، کار آموزش دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی ادامه یافت.

وی خاطرنشان کرد: پیام‌ نور رتبه نخست آموزش مجازی را در بین دانشگاه‌های کشور دارد و به قطب این سبک از آموزش تبدیل شده است.

حسینی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور استان قم هم تابع تصمیم‌های ستاد ملی و استانی مقابله با کروناست گفت: نیم سال نخست سال تحصیلی جدید به صورت مجازی بوده و اگر سیاست جدیدی ابلاغ شود، پیرو آن خواهیم بود.

رئیس دانشگاه پیام نور استان قم با بیان اینکه در صورتی که تصمیم دیگری توسط ستاد ملی مقابله با کرونا اتخاذ شود، آمادگی برگزاری کلاس‌های حضوری در دانشگاه پیام نور استان قم وجود دارد گفت: این آمادگی به صورت کامل هست که تمام کلاس‌ها با حضور دانشجویان در محل دانشگاه تشکیل شوند.

وی ادامه داد: دانشگاه پیام نور استان قم همچنین این آمادگی را دارد که در کد رشته‌های تکمیل ظرفیت، اقدام به جذب دانشجو کند که این امر به تصمیم سازمان سنجش آموزش کشور بستگی دارد ضمن اینکه در این مرحله، جذب دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی خواهد بود.

حسینی گفت: دانشجویان دانشگاه پیام نور استان قم علاوه بر مسائل آموزشی، در حوزه‌های ورزشی، فرهنگی و هنری هم در سطح ملی درخشش ویژه‌ای داشته‌اند به طوری که توانسته‌اند طی سال‌های اخیر، به مقام‌ و رتبه‌های نخست در المپیادهای ورزشی دانشجویی و همچنین جشنواره‌های منطقه‌ای و ملی دست یابند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان قم تصریح کرد: از جمله فعالیت‌های فرهنگی که در تقویم سال جاری این دانشگاه قرار دارد، برگزاری همایش «طلوع تا طلوع» با محوریت سبک زندگی و مهدویت است.

وی افزود: این همایش تخصصی و جشنواره دانشجویی با مجوز معاونت پژوهشی سازمان مرکزی پیام نور و IS، در سطح ملی و به صورت مجازی ویژه دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی وزارت علوم و حوزویان، در سه بخش دانشجویان، اساتید و کارمندان طراحی شده است.

حسینی به سه محور اصلی این جشنواره اشاره کرد و گفت: علاقمندان می‌توانند آثار خود را در سه بخش علمی، ادبی و هنری و در رشته‌های گوناگون که در فراخوان اعلامی، ذکر شده، به دبیرخانه جشنواره واقع در دانشگاه پیام نور استان قم ارسال کنند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان قم گفت: اطلاعات تکمیلی و محورهای اصلی و بیش از ۶۰ زیرمحور آن در سایت جشنواره به آدرس Mahdaviat.pun.actually.it اطلاع‌رسانی شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پیام نور رئیس دانشگاه پیام نور استان قم مقابله با کرونا آموزش مجازی ستاد ملی کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۷۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، برنامه بزرگداشت مقام معلم و استاد با حضور اعضای هیئت علمی و استادان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان برگزار شد.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در این نشست گفت: در جهان دو معلم وجود دارد، نخست روزگار است که به قیمت جان ما به ما درس می‌دهد و دیگری معلمانی هستند که به قیمت جانشان به ما درس می‌دهند، وظیفه معلمان در قبال جامعه و انسان‌ها وظیفه بسیار حساس و بس خطیر است و معلم باید علاوه بر آموزش علم به دانش‌آموزان و دانشجویان به آنان درس اخلاق بیاموزد.

امیرحسین افضلی ادامه داد: امروزه به دلایل شرایط ایجاد شده در زندگی ما، مشکلات متعددی در زندگی انسان‌ها به وجود آمده است. در این رهگذر باید تلاش کنیم که بار مشکلات را چه در زندگی خود و چه در زندگی دیگران کمتر کنیم. مهم‌ترین و ارزشمندترین مفاهیم در زندگی، مفاهیم درونی هستند. انگیزه یکی از مفاهیم درونی است که به طور مثبت روی انسان تأثیر گذاشته و معیار‌های زندگی را مشخص می‌کند، انگیزه به انسان، قدرت تصمیم‌گیری‌های بزرگ و کوچک را می‌دهد، کمرنگ شدن انگیزه در زندگی‌های ما یکی از معضلاتی است که در کمین جوامع امروزی است.

وی متذکر شد: عدم وجود و یا کمبود آرامش در زندگی یکی دیگر از مشکلات ماست که نبودن آن، حادث شدن مشکلات دیگری را در پی خواهد داشت. مقایسه کردن بین شخص و دیگران نیز یکی دیگر از مشکلات زندگی امروزی است، با مقایسه خود با دیگران باعث می‌شویم که دیگران زندگی ما را کنترل کنند، مقایسه غالبا بین نقاط مثبت زندگی دیگران با فرد مقایسه‌گر صورت می‌پذیرد، اگر مقایسه به صورت طبیعی باشد می‌تواند انگیزه را افزایش دهد و زندگی را متحول کند، ولی اگر مقایسه به صورت نادرست باشد، نابودگر می‌شود و زندگی را به تباهی می‌کشاند.

مدرس دانشگاه و مشاور خانواده در ادامه با اشاره مبحث شکرگزاری و قدردانی از داشته‌ها بیان کرد: در حالت عادی افکار و نیاز انسان‌ها، افکار و فعالیت‌های آنان را به سمت کمبود‌ها و رفع آنها سوق می‌دهد. این نیاز و افکار می‌تواند انسان را از داشته‌هایش دور کند، داشته‌هایی که شاید آرزوی بسیاری از افراد دیگر باشد، شکرگزاری برای داشته‌ها، یک قدرت است، قدردان بودن و سپاسگزاری، یک ویژگی خوب و مثبت است که می‌تواند باعث بهبود و رشد زندگی شود و شادی و پیشرفت زیادی برای فرد به وجود بیاورد. شکرگزار بودن از شرایط، ساده‌ترین، بی‌هزینه‌ترین کار در زندگی است که با صرف کمترین وقت و انرژی، بالاترین تاثیرگذاری را روی زندگی خواهد داشت.

در پایان برنامه از اعظم محمودی، عضو هیئت علمی گروه پرستاری و مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، به‌عنوان استاد منتخب سال ۱۴۰۲ و از امین پورصفر، عضو هیئت علمی و مدیر گروه آموزشی فنی و مهندسی دانشگاه، به عنوان استاد ساعی، فعال و مسئولیت‌پذیر سال ۱۴۰۲ با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • برگزاری میز خدمت تبدیل شناسه یکتا برای صنف خرازان
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از کی شروع می‌شود؟
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه سی‌وپنجم موقتا غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است
  • آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی هستیم
  • وزیر کشور: آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی هستیم